In Duurzaam ondernemen, Visie SamSam

Duurzaam ondernemen vindt SamSam Offices heel belangrijk. Een duurzaam kantoorpand en een duurzame werkomgeving. Enerzijds vinden wij het de normaalste zaak van de wereld, we willen immers nog heel lang van onze aarde genieten. En anderzijds komt een duurzamer kantoor direct ten goede van onze huurders door lagere huurprijzen.

Veelal werken we achter de schermen aan het verduurzamen van ons pand. Toch vinden we het belangrijk dat onze huurders weten wat we voor ze doen. En wie weet heb jij nog goede ideeën om ons hierbij te helpen.

Duurzaam ondernemen: Elektra & verlichting

We hebben als eerste het verbruik van de bestaande elektra en verlichting van het gehele kantoorpand, inclusief kantoorruimtes, in kaart gebracht. Hierop kunnen we de nodige besparingen realiseren door in alle kantoorruimtes alle oude lampen te vervangen door led verlichting.

Lampen blijven niet onnodig branden
Om lampen niet onnodig te laten branden worden tevens alle privé kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk voorzien van de nieuwste sensoren. Zodra een huurder zijn of haar eigen kantoorruimte betreedt, gaan de lampen aan. 24/7. Verlaat de huurder het kantoor, dan gaan de lampen uit. Zo blijven lampen nooit onnodig branden en besparen we veel kosten.

Daarentegen laten we op een aantal belangrijke plekken, vanwege de veiligheid, de lampen wel branden. Doordat we over gaan op led verlichting realiseren we hier ook een belangrijke besparing.

Veiligheid
Voor de huurders van SamSam is dit erg praktisch en geeft dit vooral ‘s avonds een goed gevoel. “Je wordt immers altijd verwelkomd in een business centrum met de lampen aan.” Donkere ruimtes behoren tot het verleden, terwijl er tegelijkertijd geen onnodige energie meer wordt verspild. Kortom een win-win situatie voor SamSam en haar huurders.

Duurzaam gedrag

Ook als huurder kun je bijdragen aan duurzaamheid door jouw kantoor duurzaam te gebruiken. Zet bijvoorbeeld aan het einde van de werkdag je computer en andere apparatuur echt uit in plaats van op stand-by of sluimeren. Zet de verwarming lager in plaats van een raam te openen.

Eigen ideeën voor duurzaam ondernemen?

Heb jij als huurder zelf nog ideeën hoe wij nog duurzamer met elektra en verlichting om kunnen gaan? Laat het ons weten. Binnenkort lichten we een ander aspect uit hoe wij duurzaam ondernemen mogelijk maken.

Recent Posts
timmer tvkantoorruimte amsterdam sloterdijk