duurzame-verlichting-kantoren- en - kantoorruimtes -van-gloeilamp-naar-led

Duurzame verlichting

Kantoren en kantoorruimtes Amsterdam

Vanaf de jaren tachtig van de vorige eeuw werd er steeds meer geïnvesteerd in de zoektocht naar energie zuinige lampen om de co2 uitstoot van kantoren en kantoorruimtes te reduceren.

De oplossing die hier uit volgde was LED verlichting. Inmiddels, in 2018 zijn er veel vervangingen voor bestaande verlichting beschikbaar in Led.

  • Voor 80 % van de huidige monturen en lampen in kantoorruimtes in Amsterdam en Amsterdam Sloterdijk is er wel een Led variant te verkrijgen.

De Led variant is zuiniger, duurzamer en kan de zelfde licht warmte en kracht geven tegen lagere energie kosten. Minder energie verbruik betekend minder co2 uitstoot. Dit draagt een goede steen bij aan een duurzamer milleu. De aanslag op het milleu wordt vooral gereduceerd wanneer het wordt gecombineerd met zonne/wind energie.

Bij de kantoorruimtes van samsam offices in Amsterdam Sloterdijk vind je enkel duurzame verlichting. Geen onnodig energieverbruik meer bij SamSam!

groeneenergie-vervangt-fossiele-brandstoffen-kantoren-en-kantoorruimtes-amsterdam

Duurzame brandstof

Kantoren en kantoorruimtes Amsterdam

Bij het verbranden van gas ontstaat er een hoge dosis aan co2. Co2 ontstaat door het verbanden van fossiele brandstoffen zoals gas, olie en kolen. Co2 is erg schadelijk voor het milieu.

Uitstekende alternatieven om kantoorruimtes te verwarmen zijn zonnepanelen en warmte pompen. Zonnepanelen halen de warmte uit de zon en warmte pompen halen warmte uit de grond.

Bij de kantoorruimtes van samsam offices in Amsterdam streven wij er naar om energie neutraal te worden. Geen fossiele brandstoffen meer!