In Duurzaam ondernemen, Kantoorruimte

De N-kavel is het eerste onderdeel van een grotere transformatie van het gebied bij Sloterdijk, waar de komende 10 jaar ongeveer 100 woningen moeten komen. Ons (bedrijfsverzamel)gebouw bevindt zich pal tegenover de N-Kavel, we zien alles met eigen ogen groeien en ontwikkelen. Wij houden u op deze pagina graag op de hoogte over de ontwikkelingen. Bent u ondernemer en komt u in deze nieuwe stadswijk wonen? Kom dan vrijblijvend een keer langs voor een kop koffie en bekijk dan gelijk onze kantoorruimtes aan de Arlandaweg 92 in Amsterdam Sloterdijk. Werken op loopafstand van uw woning; wie wil dat nu niet?

Sloterdijk een stadswijk

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd door bedrijven en gemeente om van Sloterdijk een mooi, praktisch en gezellig gebied te maken. Sloterdijk, nu Nieuw West, is hierdoor onherkenbaar veranderd ten opzichte van vijf jaar geleden.

Er zijn parken en tuinen met bloemen bij gekomen. Aan de parken en de mooie tuinen valt goed te zien dat Sloterdijk een stadswijk aan het worden is. Naast de aanwezigheid van veel groen zijn er veel hotels en woningen bij gekomen. Ook dit zorgt voor een veel levendige sfeer, vooral na 17:00 uur.

Heijmans heeft de mogelijkheid gekregen om het gebied nog verder tot stadswijk te ontwikkelen. De Arlandaweg 92 was al een uiterst populaire straat in Amsterdam Sloterdijk. De bussen en trams hebben allen deze straat als eindstation. Dit zorgde al voor veel positieve reuring in de buurt van de kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk van SamSam. Door de komst van woningen tegenover de kantoorruimtes van SamSam zal dit alleen nog maar toe gaan nemen.

Over de N-kavel

De N-kavel in Amsterdam Sloterdijk-Centrum grenst aan de Arlandaweg, Radarweg en Binnenstraat. Tegenover de kantoorruimtes van SamSam offices. In alledrie de straten is tot op heden nog geen woonruimte gecreëerd. Er zijn door de jaren heen wel een aantal kantoorpanden getransformeerd tot hotels.

De nieuwe panden die gebouwd gaan worden, hebben verschillende bestemmingen. De verschillende bestemmingen zijn duidelijk te zien in de onderstaande afbeelding. Wij verwachten dat er met “niet-woonfuncties” winkelruimtes en kantoorruimtes wordt bedoeld. In een eerder bericht werd immers kenbaar gemaakt dat er 600m2 aan nieuwe winkelruimte wordt bijgebouwd aan de Arlandaweg.

Woningen Amsterdam Sloterdijk ArlandawegBouwbedrijf Heijmans gaat in opdracht van de gemeente Amsterdam woningen en commerciële ruimtes ontwikkelen en bouwen op de N-Kavel in Sloterdijk-Centrum. Het betreft ongeveer 150 woningen en 650 vierkante meter aan commerciële ruimtes. Naast de twee blokken die door Heijmans ontwikkeld worden, is er ook een blok voor zelfbouw. Het project bij Sloterdijk is de eerste nieuwbouwkavel die de gemeente op basis van eeuwigdurend erfpacht aanbiedt. In juni 2016 heeft de gemeenteraad ingestemd met deze nieuwe regeling.

Met het project wil de gemeente het gebied rondom het station Amsterdam-Sloterdijk omvormen tot een ‘gemengd werk- en woongebied’. De N-kavel is het eerste onderdeel van een grotere transformatie van het gebied bij Sloterdijk, waar de komende 10 jaar ongeveer 100 woningen moeten komen.

Op de hoogte blijven over ontwikkelingen? Bekijk deze pagina van gemeente Amsterdam over de N-Kavel.

Sloterdijk stadswijk

Amsterdam Vertical

De ontwikkeling van de N-kavel is omgedoopt tot het project Amsterdam Vertical. Heijmans transformeert dit stuk tot een aantrekkelijke woon- en werkplek en zet in op een ultieme combinatie van wonen, werken en ontspannen. Het is een nieuw perspectief op Sloterdijk.

Op de hoogte blijven over ontwikkelingen? Bekijk de projectpagina van Amsterdam Vertical.

 

Afbeeldingsresultaat voor amsterdam vertical

Brief gemeente Amsterdam

Eind juni 2017 ontving SamSam Offices Amsterdam een brief van de Amsterdamse Gemeente inzake de N kavel Amsterdam Sloterdijk-Centrum. Tot dusverre stond Sloterdijk vooral bekend om een gebied voor kantoren, kantoorruimtes en bedrijfspanden. De plannen om van Amsterdam Sloterdijk een woon-werk gebied te maken zijn hiermee steeds concreter. Zo stelt de Amsterdamse Gemeente dat “Sloterdijk-Centrum verandert van kantorenlocatie naar een gemengd woon – en werkgebied”.

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?

De Gemeente Amsterdam schrijft hierover dat er leidingen zullen worden omgelegd, verharding zal worden verwijderd en het terrein zal worden opgehoogd. De verwachting is dat de bouw in het tweede kwartaal 2019 start. De voorverkoop door Heijmans is al wel gestart. De eerste woningen zullen dan worden gebouwd aan de Arlandaweg. De oplevering van de eerste woningen zal plaats gaan vinden vanaf 2020. De gemeente verwacht dat de bouw een aantal jaren gaat duren gezien de grootte van het project. Alle informatie over het wonen in Sloterdijk, vindt u op deze pagina van Gemeente Amsterdam, met veelgestelde vragen.

Kantoorruimte huren in Sloterdijk-Centrum

Op zoek naar kantoorruimte aan de Arlandaweg in Sloterdijk; tegenover de N Kavel? Kom dan eens langs in ons bedrijfsverzamelgebouw. Wij bieden diverse kantoorruimtes aan; voor kleine en grote(re) bedrijven. Onze kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk en wij hanteren alleen all-in prijzen, zodat u nooit onverwachts extra kosten moet betalen.

Bekijk ons actuele aanbod en plan een bezichtiging in.

Recent Posts
Zakelijke events in Amsterdam @ SamSam OfficesWonen Amsterdam Sloterdijk - Nieuwe woningen Amsterdam Sloterdijk/Centrum