In Flexwerken

Veel startende ondernemers beginnen vaak hun bedrijf vanuit huis. Ze beginnen vaak naast hun vaste baan een bedrijf wat langzaam uitgroeit tot een fulltime job. Heel logisch is dit vanuit huis te doen. Voor veel mensen is dit een uitkomst, toch biedt werken op een flexwerkplek heel wat extra voordelen op.

Wij hebben onze vaste flexwerker, Patricia Karman van Cantorclin, gevraagd wat een flexwerkplek haar oplevert. Dit delen wij graag.

Efficiënt werken op flexwerkplek

Door op een andere locatie te werken dan thuis ben je veel productiever en werk je efficiënter. Thuis kun je je makkelijk laten afleiden door huishoudelijke klusjes. Ik merk dat ik op de flexwerkplek omgeving veel geconcentreerder werk en veel meer uit mijn dag haal.

Flexwerkplek = gezelligheid

Op een flexplek werk je tussen andere zelfstandig ondernemers. Je nieuwe ‘collega’s’ die je thuis mist. Veel mensen staan open voor een gezellig praatje en het maken van contact. Dat heb je even nodig tussen de bedrijven door.

Netwerken en contact met gelijkgestemden

Iedere ondernemer heeft zijn of haar waardevolle netwerk. Of is bezig met interessante initiatieven die aansluiten bij jouw expertise of passie. Dit maakt het aangaan van nieuwe samenwerkingen laagdrempeliger en makkelijker. Ook werkt het enorm motiverend tussen gelijkgestemden te werken. Zo heb ik al een groot aantal contacten gelegd dankzij het flexwerken.

Goedkoper dan eigen kantoor

Je hebt een professionele werkplek, maar het is een stuk goedkoper dan een eigen kantoor huren. Dit is vooral interessant voor mensen die parttime werken en een aantal dagen per maand een werkplek buitenshuis nodig hebben. Wel zie je steeds meer flexibele contracten ontstaan voor het huren van kantoorruimte. Een goede zaak als je het mij vraagt.

Relaties professioneel ontvangen

Een flexwerkplek biedt vaak ook ruimte voor ontvangst van relaties en klanten. Zo ontvang je klanten op een mooie plek. Dat komt professioneler over dan een ruimte thuis.

Thuis is echt thuis

Een groot voordeel van buiten de deur werken, is dat thuiskomen echt voelt als thuiskomen. Zo houd je werk en privé gescheiden en dat vindt bijna iedereen een groot voordeel. Vooral als je al een tijdje voor jezelf werkt, is dat gewoon essentieel.

Flexwerkplek bij SamSam offices

Op zoek naar een flexwerkplek? Kom flexwerken bij SamSam offices in Amsterdam Sloterdijk. De eerste kennismaking is gratis. We zijn tijdens werkdagen geopend van 8.00-20.00 uur.

Naast flexplekken biedt SamSam Offices ook privé units met veel licht. Professionele kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk voor startende (jonge) ondernemers. Kom eens langs en proef de sfeer van onze bedrijfsruimte.

Recent Posts
U+ Creative ProductsPositivos