Wie kan jou beter informeren dan onze huidige huurders?

 • Een goede vibe
  "De locatie van SamSam is voor ons belangrijk. In de buurt van waar we wonen en zeer goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. De doorslag waarom we voor SamSam hebben gekozen, is de kleinschaligheid. Het voelt heel open aan, het is ruim opgezet en er is veel licht. Het is een mix van corporate, informeel en persoonlijk. Er heerst een goede vibe waar wij ons prettig bij voelen.

  We vinden het fijn dat Daan Pothof goed met ons meedenkt en toegankelijk is voor onze vragen en wensen. We hadden pas een vraag over parkeren. Zelf hebben we geen parkeerplek nodig, maar we hebben regelmatig relaties over de vloer die we graag een plek willen aanbieden. Met Daan hebben we nu geregeld dat we een parkeerplaats mogen gebruiken en die betalen naar gebruik. Een prima oplossing.”.

  René van Leeuwen
  René van Leeuwen U+ CREATIVE CONCEPTS
 • Mijn plek gevonden
  “Ik heb diverse flexplekken in Amsterdam geprobeerd, maar bij SamSam offices heb ik nu echt mijn plek gevonden. De sfeer is professioneel en er zijn goede faciliteiten. Vaak ben je geneigd alleen naar prijs te kijken. Maar wat men nog meer biedt, is echt belangrijker. Sfeer, welke mensen komen er etc. Dat maakt het verschil”.

  Wouter Mohrmann
  Wouter Mohrmann Netstar Media Groep
 • Met eigen parkeerplaats
  “Toen we op zoek waren naar een nieuw onderkomen voor ons bedrijf, kwamen al vrij snel uit bij SamSam. Bij de eerste bezichtiging van de locatie waren we direct verkocht. Representatieve ruimtes met open werksfeer, verzorgd en een TOP locatie in Amsterdam. Last but not least een uitermate gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

  Een ideale werkplek voor starters, maar ook voor meer ervaren ondernemers die locatie, bereikbaarheid, prijs/kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan”.

  Jasper Borghesi Cipriani
  Jasper Borghesi Cipriani Positivos
 • Prettige werksfeer
  “Ik geef studie- en scriptiebegeleiding aan HBO en WO studenten met als doel dat ze sneller, efficiënter en leerrijker studeren. Ik geef ook cursussen en organiseer seminars op het gebied van digitale marketing. SamSam is mijn vaste locatie om te werken en mijn klanten te ontvangen en te begeleiden. Ik maak regelmatig gebruik van de mooie algemene ruimte voor mijn klanten waar ze dan in alle rust kunnen werken. Voor cursussen en seminars beschik ik bij SamSam ook over goede faciliteiten. De cliënten zijn altijd onder de indruk van deze locatie”.

  Huub Janssen
  Huub Janssen StudentSupportServices
 • Ruime openingstijden “Ik maak nu al enige tijd gebruik van de flexplekken van SamSam offices. Het fijne is dat ik in deze formele en rustige werkomgeving erg productief ben. Met de ruime openingstijden kan ik komen werken wanneer het mij uitkomt en dat is voor mij een prettige bijkomstigheid. Met het pakket dat ik heb gekozen zit ik hier voor € 1,50 per uur. Plus de productiviteit die ik op andere plekken, zoals een wegrestaurant, niet te pakken krijg. Ik raad andere ondernemers dan ook zeker SamSam aan om te flexwerken”.

  Patricia Karman
  Patricia Karman Cantorclin
 • Redder in nood
  SamSam heeft ons uit de brand geholpen! Door omstandigheden hadden we per direct een tijdelijke kantoorruimte nodig voor Zettastor. Binnen een dag konden we terecht en heeft iedereen gewoon door kunnen werken in de maand december. De drukste maand voor onze business. We kunnen SamSam aan iedereen aanraden. Ze bieden veel meer dan alleen huisvesting!

  Willem Linschoten
  Willem Linschoten Zettastor
 • Binnen één dag up and running
  GRPPY kon bij SamSam offices snel terecht voor een uitstekende werkplek, die we al gauw ons “thuis” konden noemen. Een locatie die centraal gelegen is en van alle gemakken voorzien. Met de servicegerichte instelling van de SamSam-medewerkers waren we binnen één dag up and running en konden wij weer aan de slag met het faciliteren van groepen. Goed geregeld!

  Steffie Raaijmakers
  Steffie Raaijmakers Rabobank
 • Prachtige diversiteit aan bedrijven
  “We zijn met name gezwicht voor de toplocatie van SamSam Offices. Het is zeer centraal gelegen, wat enorm wordt gewaardeerd door onze klanten. Wat ons ook aanspreekt, is de diversiteit aan bedrijven dat hier is gevestigd. Van zakelijk tot creatief; als creatieve agency voelen wij ons hier thuis. Daan Pothof van SamSam is ook een multi meedenkend persoon. Voordat je je vraag wilt stellen, heeft hij het al geregeld!”

  Jakob Theodosiou Codeslice
 • Verhuizen zo gepiept
  "SamSam Offices sprak ons direct aan dankzij de uitstekende locatie, de nette kantoorruimte en de persoonlijke manier waarop we werden rondgeleid. Daan Pothof heeft geregeld dat we via hem bureaus konden kopen. Ze werden voor ons in elkaar gezet, dus we hoefden alleen maar onze computers mee te nemen. De verhuizing was zo gepiept!"

  Rick Kollerie
  Rick Kollerie Account Manager Kollerie Reklame advies & Promoties
 • Bijzondere turn-key oplossing
  “Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van het kantoor van Daan Pothof. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben. Dus zo gezegd, zo gedaan. Hij bood me hiermee een hele bijzondere turn-key oplossing aan. Ik voel me zeer welkom in het pand en ik ben blij met alle hulp van Daan die we bij de verhuizing gekregen hebben”.

  Jorn Hoogesteijn
  Jorn Hoogesteijn Global Blue