In Kantoorruimte, Visie SamSam

Kantoorruimte Huren Amsterdam Sloterdijk

Zoals elk gebied in Nederland zijn er voor en nadelen te noemen voor het huren van een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. De aankomende weken zullen de kantoorruimtes van Amsteram Sloterdijk, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam Business Park en Amsterdam Zuidoost worden omschreven. Tenslotte zal na de opening van de Noord/Zuid metrolijn ook Amsterdam Noord worden beschreven.

Het huren van een kantoorruimte in Amsterdam is “makkelijker gezegd dan gedaan”. Ten eerste is het aanbod van kantoorruimtes in Amsterdam de afgelopen jaren weer sterk terug gelopen en ten tweede zijn de prijzen van kantoorruimtes weer gestegen. Amsterdam heeft vooralsnog vijf gebieden waar veel kantoren worden aangeboden. De bekendste zijn; Amsterdam Centrum, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid (De Zuid-as), Amsterdam Zuidoost en Amstel Business Park.  De bereikbaarheid van Amsterdam Noord per fiets, trein en/of metro is tot op heden erg lastig, ook per auto kan de A10 in deze richting vrij druk zijn. Daarom is dit gebied nog niet meegenomen in deze blog. Vanaf eind 2018 is de noord/zuid (metro) lijn af. Door de noord/zuid lijn zal Amsterdam Noord tegen die tijd (hopelijk) aanzienlijk beter bereikbaar zijn.

Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk

Het huren van een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk is de absolute nummer één als bereikbaarheid voor uw onderneming waardevol is. Sloterdijk is de best bereikbare locatie van Amsterdam. Het gebied heeft een trein en metro station, bus en tram haltes en het ligt pal naast de ring A10. Daarbij is het een van de eerste gebieden die je tegenkomt als je vanuit Schiphol naar Amsterdam rijdt. Amsterdam Sloterdijk is oorspronkelijk ontstaan ten tijde van de internet boom. Vandaar ook dat het gebied bekend staat onder de naam “Teleport”. Destijds is de focus gelegd op snelle telecommunicatie via internet en telefonie. Hierdoor ben je in Amsterdam Sloterdijk altijd zeker van een uitstekende internet verbinding. De huurprijzen van kantooruimtes in Amsterdam Sloterdijk liggen iets boven de € 150,- per vierkante meter. Gezien de potenties van Sloterdijk in de nabije toekomst zou je kunnen stellen dat deze huurprijs uiterst aantrekkelijk is.

Voordelen huren kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk

  • Uitstekende Bereikbaarheid van de kantoorpanden
  • Scherp geprijsde kantoorruimtes
  • Waanzinnig snel internet
  • Veel groen (wordt in de nabije toekomst nog meer)
  • Ideale combinatie van wonen en werken

Nadelen Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk

  • Tien minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam
  • S ’avonds veel studenten en toeristen (is aan het veranderen door de luxe appartementen die er worden gebouwd).

 

Recent Posts
RestaurantKaart uitgelichte bannerAmsterdam Sloterdijk