In Kantoorruimte

Een manager van een grote organisatie beschouwt een eigen kantoor over het algemeen als vanzelfsprekendheid. Des te hoger iemand in een grote organisatie komt, hoe meer kantoorruimte iemand krijgt voor zichzelf. Tegenwoordig is dit al niet meer zo vanzelfsprekend. Er zijn kleine organisaties die kantoren van SamSam gebruiken. Deze kleine organisaties hebben een groter kantoor dan een gemiddelde manager. Hier zijn uiteraard meerdere redenen voor te noemen. Een van deze redenen is absoluut dat de kantoren van SamSam aan de Arlandaweg 92 in Amsterdam scherp geprijsd zijn.

kantoren van SamSam zijn scherp geprijsd

Maar wat betekent dat scherp geprijsd nou precies? Kantoorruimtes, kantoren, businessunits en bedrijfsruimtes worden in groot Amsterdam aangeboden tegen verschillende prijzen. Elk gebied kent zijn eigen standaarden. Zo wordt er voor een werkplek in het centrum van Amsterdam € 400 gerekend en kunnen de prijzen in Amsterdam Zuid (De Zuidas) oplopen tot wel € 1200.

Let wel op: dit zijn geen private kantoren maar werkplekken in een omgeving met andere ondernemingen. Private kantoorruimtes zijn aanzienlijk hoger geprijsd.

SamSam Community Offices biedt alleen maar private kantoren zodat ondernemers in rust en ontspanning kunnen werken aan hun organisatie. Uiteraard heeft SamSam gemeenschappelijke ruimtes zoals een lounge binnen en buiten op het zuiden gelegen. Op deze plekken vindt de ware kruisbestuiving tussen bedrijven plaats. Maar binnen de kantoren van SamSam blijft de rust en focus bewaard.

Terug naar de gestelde vraag. Een kantoor, kantoorruimte en bedrijfsruimte is scherp geprijsd als hij wordt aangeboden tegen een tarief dat past bij de buurt, omgeving en de extra’s die aangeboden worden bij de kantoorruimte. Een kantoorruimte zonder internet heeft uiteraard een andere waarde dan een kantoorruimte met een halve gigabyte glasvezel internetverbinding.

Om geen appels met peren te vergelijken is het dan ook van belang om te kijken wat er nou exact wordt aangeboden bij de kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk aan de Arlandaweg 92. Bij de kantoorruimtes inbegrepen zitten de service kosten zoals gas, water en elektra. Er vinden dus geen onduidelijke en vervelende nacalculaties plaats waar u als ondernemer nou net niet op had gerekend. Alle kantoorruimtes hebben toegang tot het openbare SamSam Wifi netwerk en de bekabelde glasvezelverbinding van een halve gigabyte, en die is Giga snel!

Duurzaamheid staat bovenaan

Bij SamSam Offices wordt hard gewerkt aan duurzaamheid zo hebben alle kantoorruimtes led verlichting en automatische schakelaars. Hierdoor blijft er nooit onnodig een lamp branden. De led verlichting is zodanig uitgekozen zodat het zorgt voor een hele natuurlijke werksfeer. Je werkt warm binnen maar hebt het gevoel dat je lekker in de buitenlucht zit.

Last but not least: alle kantoren van SamSam in Amsterdam zijn gefaciliteerd met het nieuwste toegang-controle,  intercom en alarmsysteem. Daarover hoort u meer wanneer u bij ons bent op locatie voor een bezichtiging.

Dus wat kost een gaaf kantoor bij SamSam Community Offices Amsterdam nou precies met al deze extra’s?

Hierover vertellen we u op locatie, de Arlandaweg 92 in Amsterdam, onder het genot van een kop koffie, thee of water graag meer.

Heeft u geen tijd voor een bezichtiging bel dan gerust, wij staan 24/7 voor u klaar.NDF_1147

Recommended Posts
parkeren amsterdam sloterdijkkantoorruimte amsterdam sloterdijk