In Kantoorruimte

Het nieuwste parkeerterrein in Amsterdam Nieuw West (Sloterdijk) naast het business centrum en de kantoorruimtes van SamSam Offices is af! En het gebied is er praktischer en mooier op geworden daarnaast zijn de kantoorruimtes van SamSam nu nog beter bereikbaar. Parkeren naast de kantoorruimtes van SamSam is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het parkeerterrein ligt aan de westelijke zijde van de ringweg A10 (afslag S103), naast het NS-station Sloterdijk en naast de tram en bushaltes van het Amsterdamse openbaar vervoer OV..

Hier kan tegen een laag tarief openbaar worden geparkeerd of door middel van een parkeervergunning van ca. € 165 per jaar. De tarieven voor het huren van een private parkeerplaats op maandbasis in Amsterdam en omstreken kunnen hoog oplopen. In het centrum van Amsterdam kan dit oplopen tot € 500 per maand. In de naastgelegen gebieden zoals Sloterdijk (Nieuw West) kan een eigen parkeerplaats worden gehuurd vanaf € 175 per maand.

De gemeente van Amsterdam zal er meerdere reden voor hebben gehad om dit nieuwe parkeerterrein aan te leggen. Er wordt immers veel geld geïnvesteerd in Sloterdijk om er een groen en modern stadsdeel van te maken, vandaar ook de nieuwe term Nieuw West.

De bussen en trams sluiten naadloos aan op dit nieuwe parkeerterrein naast de kantoorruimtes te huur zijn bij samsam. Het is immers nog geen vijf minuten lopen vanaf de auto naar de trams en bussen richting het centrum. De ingang van het NS-station Sloterdijk zal binnen twee jaar worden verplaatst richting de bussen en tramhaltes. Hierdoor is de Arlandaweg nog beter bereikbaar voor bezoekers. De haltes grenzen immers aan de Arlandaweg. Het nieuwe parkeerterrein is ook ideaal voor bezoekers, klanten en Members, en huurders van een kantoorruimte van SamSam Offices Amsterdam.

Parkeren naast de kantoorruimtes van SamSam

Werken met een onderneming in een mooi statig kantoor in een monumentaal kantoorpand in het centrum van Amsterdam heeft een luxueuze uitstraling maar als klanten niet of nauwelijks kunnen parkeren dan zal dit als uiterst onplezierig worden ervaren. SamSam is dan ook erg tevreden met het nieuwe terrein het maakt immers de bereikbaarheid van de kantoorruimtes van SamSam Offices Amsterdam nog beter.

Vanaf SamSam Offices aan de Arlandaweg 92 bent u met de auto binnen twintig minuten in Haarlem, Hoofddorp, Schiphol, Utrecht, Almere, en Leiden. Ook in Alkmaar en Hoorn bent u door de nieuwe A5 veel sneller dan in het verleden. Het kantoorpand met de moderne kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk liggen pal naast de Ring A10, de bus en tramhaltes en het station van Sloterdijk.

Goed bereikbaar zijn en toch werken in Amsterdam? Dat is SamSam Offices Nieuw West.

parkeerrerrein

 

Recommended Posts
kantoorruimte amsterdam sloterdijkkantoorruimte amsterdam sloterdijk