In Kantoorruimte

Veel ondernemers zijn op zoek naar kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam. Het is niet voor niks in trek, er zitten veel voordelen aan verbonden. Zo ontmoet je gelijkgestemde ondernemers en de huren zijn vaak wat lager dan wanneer je een heel pand huurt. Amsterdam kent veel van dit soort bedrijfsverzamelgebouwen, maar in deze categorie zit veel verschil. Zo staan er in Amsterdam Sloterdijk veelal torenhoge gebouwen, die bekend staan om hun onpersoonlijkheid.

SamSam is anders! Kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw Amsterdam

Het office concept van SamSam Offices valt echt op. Gevestigd in Amsterdam Sloterdijk, te midden van de grote kantoorkolossen, managen wij juist een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Verdeeld over twee verdiepingen, met diverse units, heeft het een heel open en persoonlijk karakter. De huurders doen nieuwe contacten op, hebben vaak goed contact met andere ondernemers, werken samen en ontmoeten elkaar in de lobby. Juist dankzij dit persoonlijke karakter kiezen onze huurders bij ons te huren. Benieuwd wie onze huurders zijn? Lees hun inspirerende verhalen.

De voordelen van huren bij SamSam

Aantrekkelijke huurprijzen
SamSam Offices biedt ruimtes in het bedrijfsverzamelgebouw van uiteenlopende maten. Van units voor twee personen tot units voor 50 personen. Onze prijzen zijn zeer concurrerend en aantrekkelijk. Zo houd u uw bedrijfskosten laag, terwijl u werkt in een inspirerende en persoonlijke omgeving.

Aanpassen aan uw huisstijl
Uw eigen privé kantoorruimte kunt u inrichten naar uw persoonlijke stijl en volgens de huisstijl van uw bedrijf. De overige vertrekken van ons bedrijfsverzamelgebouw hebben een zakelijke look en ogen professioneel. Ideaal voor het ontvangen van relaties en klanten.

Community
Door de kleinschaligheid van het pand hebben onze huurders veel inbreng in de community. Hebben zij speciale wensen of behoeften die ten goede komen aan het bedrijfsverzamelpand of andere huurders? Dan doen wij er alles aan dit tot stand te brengen. Luisteren naar onze huurders vinden wij belangrijk, maar iets doen met de feedback of ideeën vinden wij nog belangrijker.

Flexibel huren groot voordeel

Een groot voordeel van huren in ons bedrijfsverzamelgebouw is dat u flexibel huurt. U bepaalt zelf de grootte van het kantoor en de termijn dat u het huurt. Lees er in dit artikel meer over.

Overtuigd van onze kantoren in Amsterdam Sloterdijk? Vraag een bezichtiging aan of bekijk onze kantoorruimtes.

Recommended Posts
kantoorruimte amsterdam sloterdijkcodeslice-huurder-samsam-offices