In Kantoorruimte

Op zoek naar tijdelijke kantoorruimte Amsterdam? Wat dacht u van een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk? Ons bedrijfsverzamelgebouw valt op door kleinschaligheid, persoonlijke sfeer en aandacht. Ook als u slechts een paar maanden bij ons huurt. Onze missie is u te helpen bij het succes van uw bedrijf.

Uiteenlopende situaties om tijdelijk te huren

Er zijn natuurlijk verschillende argumenten aan te dragen waarom een tijdelijke kantoorruimte huren in Amsterdam slim is. Wellicht bent u tijdelijk in de regio Noord-Holland werkzaam met uw bedrijf, of bent u een nieuwe business aan het opzetten in Amsterdam. Dan heeft u (nog) niet de behoefte aan een vast kantoorcomplex, maar wel aan kantoorruimte waar u in alle rust aan uw start-up kunt werken.

Ook kan het zo zijn dat u samen met uw (aankomende) business partner een kantoor wilt huren. Tijdelijke kantoorruimte is dan wel zo handig, zo kunt u eerst even aftasten hoe de samenwerking verloopt.

De voordelen van huren bij SamSam

Flexibele contracten
SamSam Offices is echt ingesteld op het flexibel huren. Uw contract stemmen wij volledig af op uw wensen. U zit dus niet jarenlang vast aan een contract, maar u weet exact waar u aan toe bent. Een contract dat past bij het ondernemerschap. Flexibel dus.

Ingerichte kantoorruimtes
U kunt bij ons all-in huren, dus compleet met kantoormeubilair. Zo kunt u vanaf dag één dat u bij ons huurt, direct aan de slag met uw onderneming. Wij zorgen voor een volledig ingericht kantoor dat klaar voor gebruik is. Het grote voordeel is dat u niet zelf hoeft te investeren in inrichting, dat hebben wij al voor u gedaan.

Direct beschikbaar
Op dit moment hebben wij een beperkt aantal ruimtes dat direct beschikbaar is. We kunnen altijd wat schuiven en herinrichten, omdat ons complet op flexibiliteit is ingericht. Informeer naar de mogelijkheden.

Kies voor een bedrijfsverzamelgebouw

Wanneer u voor een tijdelijke periode op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam, dan is een bedrijfsverzamelgebouw een slimme keuze. Alles is al geregeld, zoals internet, airco, schoonmaak en beveiliging. Tevens hebben wij diverse vergaderruimtes beschikbaar, die u kunt boeken. Ook handig, u kunt gewoon ons postadres gebruiken.

Overtuigd van SamSam Offices in Amsterdam Sloterdijk? Bekijk onze kantoorruimtes.

Recommended Posts
duurzaam-ondernemenkantoorruimte amsterdam sloterdijk