In Kantoorruimte, Vergaderen

Vergaderen in Amsterdam

De optimale vergader-beleving – vergaderen in Amsterdam in een eigen vast kantoor.

Vergaderen in Amsterdam of een meeting? Huur een meeting space of uw eigen vergaderruimte of kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. In Amsterdam Sloterdijk zijn verschijnende prachtige vergaderruimtes beschikbaar voor efficiënte en stijlvolle vergaderingen in een inspirerende vergaderlocatie. Op een zeer goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Bij SamSam kunt u prettig en in alle rust vergaderen in uw eigen kantoor vanaf € 650,- per maand. Bij Aristo kan u voor een dag een vergaderruimte huren vanaf € 120,-. Inspirerende ruimtes die allen modern zijn ingericht. De ruimtes hebben daglicht, comfortabele stoelen en voorzien van moderne audiovisuele voorzieningen.

SamSam Offices Amsterdam biedt ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in Amsterdam Sloterdijk met een interne vergaderruimte. U krijgt dan een kantoorruimte van ca. 65m2 met een interne meeting ruimte van ca. 35m2.

  1. Het gebied = Zeer goede bereikbaarheid

De locatie van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als met openbaar vervoer. Het business centrum ligt direct aan de ring A10 en naast treinstation Amsterdam Sloterdijk. Ideaal om uw gasten te ontvangen.

  1. De locatie + uitstekend parkeren

Bij de locatie kunt u in het weekend gratis parkeren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar naast SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. Wilt u uw gasten liever beveiligd laten parkeren? Dit is al vanaf € 150 per maand mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

  1. Het business centrum + Alle gemakken

Iedere ruimte van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk heeft een Nespresso koffieapparaat die u kosteloos mag gebruiken. Optioneel kunt u ook extra koffie, thee, lunch of andere wensen doorgeven. Dit geeft u bij uw reservering of op de locatie door.

  1. De kantoorruimtes + Ongestoord vergaderen en werken

Al onze meeting spaces bevinden zich op de begane grond bij de locatie van SamSam Offices in Amsterdam Sloterdijk, waar zich de mooie kantoorruimtes bevinden. In al onze ruimtes heeft u volop privacy.

Bij de eigen beveiligde kantoorruimtes zelf vindt u meer informatie over de capaciteit, bijzonderheden van de ruimte en natuurlijk foto’s. Heeft u een vast kantoor of een vaste meeting ruimte gevonden die passend is voor uw vergadering?

Neem dan snel contact op voordat hij weg is.

 

Recent Posts
Grote kantoorruimte in Amsterdam SamSam OfficesZakelijke events in Amsterdam @ SamSam Offices