In Kantoorruimte, Uncategorized

De bouw in Amsterdam Sloterdijk is begonnen

Wonen in Amsterdam Sloterdijk-Centrum

De bouw van de N-kavel Amsterdam Sloterdijk, voor nieuwe woningen, winkels en kantoorruimtes, is begonnen op 1 juli 2017. Inmiddels op 12 juli 2017 zijn de eerste heipalen de grond in geslagen. SamSam is enorm benieuwd naar het eindresultaat. De verwachtingen zijn hoog. De oplevering van de woningen in Amsterdam Sloterdijk zal plaats gaan vinden in 2020. SamSam kan bijna niet wachten. #Wonen Amsterdam Sloterdijk & Centrum.

Er wordt in Amsterdam Sloterdijk/Centrum veel gespeculeerd over het eindresultaat. Vooralsnog lijken de plannen overeen te komen met de bovenstaande afbeelding. Dit betekend dat er een aantal grote gebouwen en een aantal kleine gebouwen worden bijgebouwd.

Wonen Amsterdam Sloterdijk - N kavel

Wonen in Amsterdam Sloterdijk/Centrum

Wonen Amsterdam Sloterdijk

In deze indrukwekkende nieuwe gebouwen op de N-kavel in Amsterdam worden nieuwe woningen gecreëerd. De woningen zullen uiteenlopen van studio’s tot penthouses. De studio’s zullen qua afmetingen uitkomen op ongeveer 50 tot 60 vierkante meter. De penthouses worden aanzienlijk groter. Op de huidige tekeningen lijken de penthouses uit te komen rond de 200 vierkante meter.

Winkels Amsterdam

Er worden niet alleen woningen ontwikkeld. Aan de onderkant van de panden zullen nieuwe winkelruimtes worden gebouwd. De verwachtingen zijn dat er ongeveer 600 vierkante meter aan nieuwe winkelruimtes gaat bijkomen in Amsterdam Sloterdijk.

Kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk? Bekijk ons actuele aanbod en huur nu een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk bij Sam Sam Offices.

Recent Posts
Woningen Amsterdam Sloterdijk ArlandawegIQ Select Amsterdam featured image