In Kantoorruimte, Vergaderen

Zakelijke evenementen bij SamSam Amsterdam Sloterdijk

Op zoek naar een locatie voor uw zakelijke evenementen in Amsterdam?

Congressen, seminars, beurzen of andere zakelijke evenementen Amsterdam organiseren? SamSam offices is het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke manier van serviceverlening en luisteren graag naar uw ideeën en wensen voor uw zakelijke evenementen.

Bijeenkomst in een unieke zaal

Wij beschikken over een speciale event ruimte met een capaciteit voor zo’n 400 personen. Deze ruimte is ook te huur als vaste kantoorruimte in de buurt van Amsterdam Sloterdijk. Bekijk snel de mogelijkheden voor dit indrukwekkende kantoor. Heeft u een groter gezelschap? Dan kunnen wij u breakout rooms aanbieden. Te gebruiken om uw overige gasten op te vangen, voor speciale sessies of andere doeleinden. Onze eventruimte beschikt over een projectiescherm, projectoren, airconditioning en glasvezel wifi – deze faciliteiten van hoge kwaliteit dragen bij aan uw succesvolle bijeenkomst.

Bijzondere ruimtes met volop daglicht

De  is helemaal rond en is heerlijk licht door de vele ramen. Iets te veel licht of schijnt de zon te fel? De ruimte beschikt ook over complete raamverduistering. De zaal is een bijzonder sfeervolle ruimte waar uw gasten zich met gemak uren achtereen kunnen concentreren. Het business center van SamSam beschikt tevens over meerdere ingangen. U kiest zelf via welke ingang u uw gasten ontvangt.

“Na mijn bachelor bedrijfskunde te hebben voltooid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, ben ik begonnen bij SamSam offices als eventplanner. Mocht u meer informatie willen over de eventruimte van SamSam,  schroom dan niet om contact op te nemen met mij.”

Bas Pothof
Event planner
+31 020 586 90 01
[email protected]

Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid

Het business center van SamSam Amsterdam is zeer goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Direct gelegen aan de ringweg A10 en pal naast het station Amsterdam Sloterdijk. Komen u en uw gasten met de auto naar uw evenement? Dan kunt u gebruik maken van onze beveiligde parkeerplaatsen.

Professioneel met een unieke en flexibele service

SamSam ondersteunt u graag zoveel mogelijk met onze professionele services en ervaring. U kunt de eventruimte zelf inrichten of u kunt het aan ons overlaten. Modern en precies volgens uw wensen en smaak.

Geen bijeenkomst is hetzelfde. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging op locatie en luisteren graag naar uw wensen. Op basis daarvan bieden wij u graag een oplossing op maat: welke ruimte(s), welke setting, wat voor banqueting, wat voor ontvangst en welk budget.

Een eigen vaste event ruimte huren?

Bekijk nu snel de mogelijkheden bij SamSam Offices

Recent Posts
Vergaderen in Amsterdam bij SamSam OfficesWoningen Amsterdam Sloterdijk Arlandaweg