In Onze huurders

“Het wekt argwaan bij klanten als jouw bedrijf niet online aanwezig is anno 2016. Het is een eerste levensbehoefte geworden en Codeslice vervult deze!”

Codeslice is een Digital Agency. Een bureau gespecialiseerd in web en digitale middelen, zoals apps. Super creatief, met een hoog serviceniveau en altijd bereid om tot het uiterste te gaan. Het bureau wordt bemand door een drietal vrienden, Victor Driest, Jakob Theodosiou en Bart van Ulden. Ze leerden elkaar via de studie Informatica kennen en juist doordat ze alle drie compleet anders zijn, vormen ze zakelijk een perfecte match. Het agency bestaat momenteel 2,5 jaar en helpt klanten met corporate websites tot kleine creatievelingen met mooie portfolio’s. De website van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is dan ook door Codeslice gebouwd.

Van websitedevelopment tot design

Op het digitale vlak kunnen zij de markt volledig bedienen. Zo heeft Codeslice nog nooit nee hoeven zeggen tegen een klant. Ze zoeken altijd in mogelijkheden en denken maximaal mee met hun klanten. Hieronder een overzicht van de diensten die zij aanbieden:

 • Eigen website voor 350 euro – Digisnel.nl
  Gericht op kleinere ondernemers die niet te veel geld wilt uitgeven voor een eigen website. Soort fancy visitekaartje, inclusief een jaar hosting.
 • Website op maat
  Voor ondernemers en midden- en kleinbedrijf die zich écht online willen onderscheiden. Een website op maat, op basis van WordPress. Met een opvallend en uniek design.
 • Eigen hosting, eigen servers, e-mail
  In eigen beheer, ook geoptimaliseerd voor zware websites en/of webshops.
 • Development
  Het leggen van koppelingen tussen software systemen, bijvoorbeeld een website met reserveringssysteem. Dit wordt aangeboden in diverse pakketten.

VR is de toekomst

Als digital agency is Codeslice steeds bezig met nieuwe online initiatieven. Zo volgen zij al een aantal jaar VR. Virtual Reality. Op dit moment zijn vooral grote bedrijven hiermee aan het experimenteren en mogelijkheden aan het zoeken om waarde te bieden aan hun klanten. Zo doet Funda het heel goed met het aanbieden van virtual housing tours.

Ook Codeslice zit niet stil. “Wij zijn een samenwerking met SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk aangegaan. We hebben een ruimte ingericht met VR. Het is bedoeld voor consumenten die nieuwsgierig zijn naar VR en het graag willen uitproberen. Maar het is ook zeker geschikt voor bedrijven. Leuk als vrienden- of bedrijfsuitje. Je waant je in een totaal andere omgeving. Het is echt verslavend leuk. Op deze manier zijn we bezig met ontdekken en ontwikkelen. Met als doel applicaties voor bedrijven te bouwen, aldus Victor Driest”.

De bier tour app

Naast werk in opdracht heeft Codeslice een app in eigen beheer ontwikkeld. De ‘bier tour app’. Dé app voor toeristen en voor iedereen die van Amsterdam houdt en iets nieuws wilt proberen. Het is fun en gezellig! De app stippelt een tour langs kroegen voor je uit. Hij lokaliseert waar je bent en van daaruit wordt de route samengesteld. Een leuke feature, door het instellen van het merk bier in de filter, drink je in iedere kroeg je favoriete bier! De app is nog in ontwikkeling, maar de lancering is al in zicht.

Eerste levensbehoefte

Wanneer mensen op zoek gaan naar een product of dienst, beginnen ze altijd met het zoeken op Google. Ben je niet vindbaar of heb je geen website? Dan wekt dit argwaan. Anno 2016 is jouw digitale aanwezigheid een eerste levensbehoefte voor bedrijven. Ziet jouw website er digitaal ook nog goed uit, dan heb je 80% mee. En onderscheid je je online écht, dan heb je de overige 20% ook nog te pakken om een klant voor je te winnen.

Prachtige diversiteit aan bedrijven bij SamSam Offices

“We zijn met name gezwicht voor de toplocatie van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. Het is zeer centraal gelegen, wat enorm wordt gewaardeerd door onze klanten. Je voelt je direct welkom bij binnenkomst in het bedrijfsverzamelgebouw. Er staat niemand bij de deur om je tegen te houden bij binnenkomst van de kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Wat ons ook aanspreekt, is de diversiteit aan bedrijven dat hier is gevestigd. Van zakelijk tot creatief; als creatieve agency voelen wij ons hier thuis. Daan Pothof van SamSam Offices is ook een multi meedenkend persoon. Voordat je je vraag wilt stellen, heeft hij het al geregeld! Wat natuurlijk super leuk is dat we een mooie samenwerking zijn aangegaan”.

Victor, Jakob en Bart, founders & partners Codeslice

Net als Codeslice ook kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
kantoorruimte amsterdam sloterdijkkollerie