In Onze huurders

“Geef het maar aan bureau Kollerie, dan komt het goed. Onze klanten hebben veel vertrouwen in ons, maar wij maken het ook waar!”

Rick vormt samen met zijn vader en collega Jolanda een klein reclamebureau: Kollerie Reclame advies en Promoties. Een familiebedrijf dat kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel hebben staan. Zijn vader is het bedrijf 15 jaar geleden gestart. Het reclamevak trok Rick enorm aan en hij besloot zijn carrière in de fashion te verruilen voor een carrière in de reclame. “We hebben mooie klanten waar we voor werken. Waaronder ABN AMRO en Provincie Gelderland”. Zijn vader gaat langzaam uit het bedrijf, hij doet steeds iets minder en Rick gaat steeds iets meer doen. Zo blijft “Bureau Kollerie” voortbestaan.

Reclame, reclame, reclame

Ze doen alles met betrekking tot reclame. Hun core-business is studiowerk. Het opmaken van onder andere brochures, posters en online banners. En daarnaast veel traffic, zoals drukwerk productie. “Eigenlijk iedereen die iets wil laten opmaken, helpen wij. Tot aan het drukken, verspreiden of publiceren. Echt full-service.”

“Als klein bureau onderscheiden wij ons in snelheid, concurrerende prijzen en accuraatheid. Iets vergeten te regelen voor een beurs? Moet het vanmiddag af? Geen probleem, wij regelen het! Mits het past uiteraard. Ook kijken wij het werk goed na. Omdat het toch vaak last-minute werk is, maken klanten soms fouten in teksten. We lezen het zorgvuldig na en corrigeren het. Dat zit bij onze service inbegrepen en dat waarderen onze klanten. Ze zeggen vaak ‘Geef het maar aan bureau Kollerie, dan komt het goed’. En dat is ook echt zo.”

ABN AMRO

“Wij doen erg veel voor ABN AMRO. Voornamelijk studiowerk. Van het opmaken van brochures, leaflets, posters tot aan banners voor op internet. In alle kantoren van ABN AMRO komen nu negen brochures te liggen. En al die negen brochures hebben wij opgemaakt. Een behoorlijke prestigieuze opdracht voor een bureau van ons formaat”.

Gelderse Streken

Ken je die comercial? Die heeft Studio Kollerie opgenomen. “Het opnemen van commercials en het regelen dat dit op de verschillende zenders wordt uitgezonden, productie en media inkoop van drukwerk verzorgen wij voor Provincie Gelderland”.

Klant is koning

We kennen de huisstijl van onze klanten van binnen en buiten. En houden ons ook aan die richtlijnen. Zo is alles wat we maken herkenbaar in hun eigen stijl. Wij houden ons allemaal aan die ongeschreven regel en dat maakt ons succesvol: Luister goed naar wat de klant belangrijk vindt, maak wat de klant wil en kijk niet naar wat je zelf mooier of belangrijker vindt.

Verhuizen naar SamSam Offices was zo gepiept

We hadden eerst een kantoor op het Schinkelterrein, maar daar moesten we uit. Dus zijn we verder gaan kijken en een aantal locaties in de buurt bezocht. SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk sprak ons het meeste aan dankzij de uitstekende locatie, de nette kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk en de persoonlijke manier waarop we werden rondgeleid. Ik had direct een klik met Daan Pothof. Daan heeft geregeld dat we via hem bureaus konden kopen. Ze werden voor ons in elkaar gezet, dus we hoefden alleen maar onze computers mee te nemen. De verhuizing was zo gepiept!

Rick Kollerie, Account Manager Kollerie Reklame-advies & Promoties

Net als Kollerie kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
global blue