In Onze huurders

“Wij helpen onze klanten hun online ambitie te verwezenlijken én geven hen de kennis en tools om zelf de volgende stappen te zetten op weg naar een volwassen digitale organisatie.”

De mensen achter mho consultants hebben jarenlange ervaring in recruitment voor (interim) online marketing en communicatie professionals. Deze start-up is namelijk voortgekomen uit OnlyHuman en OnlyHumanOnline. Ze merkten dat hun klanten naast de inzet van mensen ook behoefte hadden aan advies, projectmanagement en vooral ook leren over online organiseren. Met mho consultants zijn Jitteke Runia, Nina Kornaat en Rik de Fluiter daar op ingesprongen. Ze helpen organisaties bij het realiseren van hun online ambities: next steps in de digitale organisatie.

De klanten van mho consultants bevinden zich veelal in het publieke domein, de zorg, cultuur, onderwijs, maar ook middelgrote bedrijven. Deze bedrijven willen graag de volgende stap zetten naar een volwassen digitale organisatie. Voorbeelden van projecten zijn: webmanagement, strategie voor online marketing, het opzetten van een social intranet en communities of het invullen van content management. Vaak ontbreekt het in de eigen organisatie aan kennis en aan ervaren specialisten op dit gebied en daar biedt mho consultants hulp! Ze werken met een kleine groep van online experts, verbonden aan mho als associates. De associates zijn inhoudelijk sterk, maar ook op het gebied van projectmanagement en het overbrengen van kennis zijn ze een kei. SAMEN met de organisatie gaan ze aan de slag met het vraagstuk of project.

‘Learning on the job’

Waar mho consultants zich sterk voor maakt, is dat er kennis wordt overgedragen aan het bedrijf. Dus learning on the job. Naast dat het project goed wordt uitgevoerd, is er veel aandacht voor kennisdeling. Ze vinden het belangrijk dat het bedrijf aan het einde van de rit veel heeft geleerd en met vertrouwen zelf de volgende stappen gaat zetten. Met het eigen personeel. Dat is het DNA van mho consultants en waarom bedrijven graag met ze samenwerken.

Neem de tijd om te leren

“Wanneer bedrijven hun projectvraag bij ons neerleggen, lijkt deze initieel heel eenvoudig. Echter heeft deze 9 van de 10 keer veel impact op de organisatie. Het kost tijd om te veranderen, mensen mee te krijgen én om te leren. Wat we graag willen meegeven aan bedrijven: neem de tijd om te leren en pak het stap voor stap aan. Kijk wat haalbaar is voor jouw organisatie en breng in kaart wat je wilt bereiken. Zo boek je resultaat.”

Kleinschalig te midden van grote kantoorkolossen bij SamSam Offices

“Via een internet makelaar zijn we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk terecht gekomen. In Sloterdijk is dit echt een unieke locatie. Een persoonlijk en kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, in tegenstelling tot de grote kantoorkolossen. We kozen voor SamSam Offices vanwege de flexibele mogelijkheden, de goede locatie en omdat deze kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk betaalbaar is. Dat is een goede keuze gebleken! We voelen ons er thuis, hebben een ruim kantoor, waarvan de ramen open kunnen, en hebben een leuk contact met onze buren. Het is een fijne plek om aan het succes van ons bedrijf te werken.”

Jitteke Runia, Consultant bij mho consultants

Net als mho consultants kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
Student-support-servicesAmsterdam nieuw west