In Onze huurders

“Met 25 Phoneworld winkels en vestigingen in Nederland repareren wij met veel liefde dagelijks het kostbaarste bezit van de Nederlander. De smartphone.”

Arne is de oprichter van Phoneworld. In 2009 begon hij met de verkoop en reparatie van smartphones en tablets vanuit zijn studentenkamer in Amsterdam. Nu, 7 jaar later, is Phoneworld een landelijke organisatie met meer dan 25 winkels en vestigingen in Nederland. Waaronder in Amsterdam aan de Arlandaweg 92, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Binnen 30 minuten sta je weer buiten

Phoneworld repareert smartphones, tablets én laptops. Van alle bekende merken, zoals Apple en Samsung. Binnen 30 minuten is jouw kostbaarste bezit gerepareerd.

Snel online afspraak inplannen

Natuurlijk kunnen onze klanten altijd langs komen, maar het meest efficiëntste is om online een afspraak te maken. Je kunt de afspraak zelfs voor vandaag maken. Maak je een afspraak, dan hoef je niet te wachten en wordt je direct geholpen. Dat is één van de belangrijkste kernwaarden van Phoneworld: het bieden van een perfecte service en klantvriendelijkheid. Ook bieden zij de beste kwaliteit (onderdelen en reparatie) tegen een eerlijke prijs.

Originele kwaliteitsonderdelen

Een smartphone, tablet of laptop zijn vandaag de dag behoorlijk aan de prijs en dan wil je natuurlijk de waarde en kwaliteit wel behouden, ook wanneer deze gerepareerd moeten worden. Daarom werkt de organisatie met authentieke en originele onderdelen, van de best verkrijgbare kwaliteit. Vaak direct afkomstig van de fabrikant, zoals Samsung. En dat waarderen hun klanten enorm. Zij zijn erg tevreden over de prijs en service, zoals je in deze beoordelingen over Phoneworld leest.

Risico afdekken met smartphone verzekering

Wil je niet geconfronteerd worden met hoge kosten voor reparatie aan je smartphone? Sluit dan een verzekering af via www.smartphonepolis.nl. Dit product is speciaal in de markt gezet voor onder andere PhoneWorld. Een goede en betaalbare verzekering. Je kunt een verzekering zelfs afsluiten tot 12 maanden na aankoop van je toestel.

SamSam heeft een goede centrale locatie in Amsterdam

“Toen ik op zoek was naar nieuwe kantoorruimte kwam ik al gauw uit uit bij de SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk aan de Arlandaweg 92. SamSam Offices zat niet ver van de locatie waar ik destijds mijn onderkomen had. Met de doorgroei was ik op zoek naar een kantoor met een luxere uitstraling op een centrale locatie in Amsterdam. De kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk heeft dit allemaal. De persoonlijke sfeer in het pand past goed bij mijn merk”.

Arne Landeweerd, founder van Phoneworld

Net als Phoneworld kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
PositivosStudent-support-services