In Onze huurders

“Wij staan dagelijks in contact met de sales toppers van verkopend Nederland. We krijgen veel energie van het inspireren en verbinden van mensen.”

Jasper en Zallah zijn de oprichters van Positivos. Zij bemiddelen de beste sales mensen voor business to business klanten. Hun klanten zijn middelgrote bedrijven tot grote corporates. Inspireren vinden ze belangrijk. Zo zijn ze zelf heel actief op LinkedIn, delen veel kennis en schrijven eigen artikelen. Vanaf de zomer gaan ze ook events organiseren voor hun netwerk. Events die er op gericht zijn de sales skills verder te ontwikkelen. Om nóg beter te worden.

Inspireren en verbinden

Beide heren hebben een ruime ervaring in sales. Al zo’n 25 jaar. Ze hebben een groot zakelijk netwerk van verkopers in verschillende ‘talent pools’: van starter, medior tot senior profielen. Wat Positivos echt uniek maakt, is dat zij hun ‘community’ van verkopers koesteren. Ze kennen iedereen persoonlijk en zetten zich er voor in ‘hun mensen’ te inspireren.

Bij Positivos werken ze echt vanuit hun ‘why’. En dat is leuke dingen doen met leuke mensen. Hun nummer één focus zijn de werkzoekenden, die bewust en bekwaam bezig zijn met hun carrière. Ze gaan de verbinding aan, geven adviezen, tips en halen het beste uit de persoon naar boven. Zo leren ze de mensen écht kennen en weten ze precies bij welke organisatie hij of zij past. Van iedere match die ze maken, krijgen ze veel energie.

Opdrachtgevers bellen ons

Doordat ze dagelijks in contact staan met verkopend Nederland, met de echte sales toppers, bellen opdrachtgevers Jasper en Zallah. Uiteenlopend van telecom bedrijven, zakelijk dienstverleners, mediabedrijven, internationale start-ups, maar ook grote werving en selectie bureaus. Ze bellen Positivos, omdat ze zelf geen tijd hebben voor werving en voorselectie. “En bij ons weten ze dat ze SNEL in contact komen met hele goede verkopers.”

Salestip voor een topdag

“Wil jij iemand overtuigen om met jou in zee te gaan? Alles begint met een ‘positieve mindset’. Geloof jij in je eigen product en in je eigen succes, dan straal je dat ook uit. En dat merkt de ander. Dus: als je de dag met een lach begint, dan eindigt deze ook met een lach. Voor meer salestips, kom gerust langs!”

SamSam Offices is de ideale plek voor starters en de meer ervaren ondernemer

“Toen we op zoek waren naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk voor ons bedrijf, kwamen we al vrij snel uit bij de bedrijfsruimte van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. Bij de eerste bezichtiging van de locatie waren we direct verkocht. Representatieve ruimtes met open werksfeer, netjes en een TOP locatie in Amsterdam. En de uitermate gunstige prijs/kwaliteit verhouding niet te vergeten.

Na een tijdje dat we kantoorruimte huren bij SamSam Offices, kunnen we opmaken dat er snel en adequaat wordt gehandeld zodra er iets geregeld moet worden. Er wordt proactief met ons meegedacht als huurder en de bereikbaarheid van SamSam Offices is uitstekend.

Een ideale werkplek voor starters, maar ook voor meer ervaren ondernemers die locatie, bereikbaarheid, prijs/kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan.”

Jasper Borghesi Cirpriani, Founder Positivos

Net als Positivos kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
Wat flexwerken je oplevertPhoneworld