In Onze huurders

“Binnen 15 seconden is de eerste indruk al gemaakt en soms genoeg om aangenomen te worden!”

Ana Rosu is nu bijna 2 jaar Success Manager bij StartMonday. Een start-up voor de hospitality en retail branche. Zij bieden software die hotels en bars helpt om snel en makkelijk nieuw personeel te vinden. In technische termen heet dit een ATS systeem, dit staat voor applicant tracking system. Dit behelst het stuk van het solliciteren tot inhuur.

Het is een super internationaal georiënteerd bedrijf. Ze werken vanuit het kantoor in Amsterdam én ze hebben ook nog developers in het buitenland aan het werk voor ze. Het team bestaat uit een groot allerlei nationaliteiten, waaronder een paar ‘dutchies’.

Alles draait om persoonlijkheid

“Bij onze doelgroep draait het allemaal om persoonlijkheid”, vertelt Ana. “Mijn klanten moeten vaak snel een positie invullen en willen geen uren bezig zijn met het doorlezen van CV’s en motivatiebrieven. Vaak is een eerste indruk in de vorm van een korte video al genoeg.”

Daarom heeft StartMonday de 15 seconden video. Dit maakt hun software echt uniek. Een sollicitant kan naast zijn of haar CV en motivatiebrief ook een korte video toevoegen. Dit is niet verplicht, maar in deze branche wel heel passend. De 15 seconden komt niet zomaar uit de luncht vallen. Daar hebben de oprichters, Ray Gibson en Andrew Evans, onderzoek naar gedaan. Zij ontdekten dat je na 15 seconden al weet of iemand bij jouw bedrijf past. Of hij of zij de juiste houding heeft, goed met klanten kan omgaan en hoe zijn of haar taalvaardigheid is.

Sollicitatieproces leuker en gemakkelijker

StartMonday heeft door toevoeging van de video het sollicitatieproces voor haar klanten een stuk aangenamer gemaakt. Wat vaak als een tijdrovende en lastige klus gezien werd, is nu getransformeerd in een leuke taak. Ana hoort regelmatig van haar klanten hoeveel plezier ze hadden met het bekijken van de video’s.

Ana vervolgt, “ons doel is echt om de innovatieve en betrouwbare ‘go to partner te worden voor de retail, als het gaat om ATS systemen. In 2014 zijn we begonnen als Startupbootcamp en nu staan we vandaag hier. Met klanten als citizenM hotels, RTL, Uber en Intercontinental Hotels Group. Laatstgenoemde is mijn grootste klant.”

Alles kan bij SamSam Offices

“Een bezichtiging van de kantoorruimte bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk was zo geregeld. Mede door de centrale ligging, de bereikbaarheid, de representatieve en schone ruimtes en de goed beveiligde kantoren wilden we hier graag huren. Ons kantoor bestaat uit twee ruimtes, die aan elkaar gekoppeld zijn. We hadden hier specifieke wensen voor en alles wat we graag wilden voor onze kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, werd snel mogelijk gemaakt.

Ana Rosu, Success Manager bij StartMonday
www.startmonday.com

Net als StartMonday kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recent Posts