In Onze huurders

“Ik vind het altijd boeiend het gesprek met de student aan te gaan, te onderzoeken waar de student op vastloopt en hoe ik het beste en snelste kan helpen. Vaak maakt het toevoegen van structuur en slimme technieken al veel verschil.”

Huub is de oprichter van Student Support Services. Dit bedrijf levert studie- en scriptiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten in de bachelorfase. Persoonlijk en op maat. Met als doel studenten sneller, efficiënter en leerrijker te laten studeren én af te laten afstuderen. Ook young professionals uit het bedrijfsleven kunnen bij Student Support Services terecht.

Naast persoonlijke begeleiding geven ze ook trainingen en cursussen in time management, het verwerken van informatie en het schrijven van zakelijke rapporten. Ook organiseren zij seminars op het gebied van onderzoek en digitale marketing. Digitale marketing is waar Student Support Services in gespecialiseerd is.

Professionele ondersteuning

Huub heeft veel ervaring in digitale marketing (communications) en research in het bedrijfsleven. Maar ook als ontwikkelaar en docent op hbo-niveau en het coachen van studenten in de afrondende fase (afstuderen). Hij weet dus wat er van de studenten wordt verwacht en met zijn resultaatgerichtheid en innerlijke drive om mensen te helpen, coacht hij studenten. Voor iedere student zet hij zich 100% in. Dat vindt hij belangrijk.

“Studenten krijgen op de instellingen waar zij studeren te weinig hulp en ondersteuning van docenten. Daar hebben docenten gewoonweg de tijd niet voor. Sommige studenten hebben dat echt nodig en lopen dan vast met hun studie. Ik bied hulp in de vorm van het aanbrengen van structuur, een stuk time management en persoonlijke coaching door mijn berg aan ervaring. Met als doel dat zij meer uit hun studie halen, ze studeren (weer) leuk gaan vinden, sneller slagen en zo door kunnen stromen naar het bedrijfsleven. En als dat lukt, zijn ze intens dankbaar voor alle hulp en ondersteuning. Dat geeft voldoening”.

Quote van Huub:

“Denk na voor dat je iets doet. Kijk over de bal heen en staar niet naar het gras. Dat groeit vanzelf en de bal doet alleen wat jij vindt dat ie moet doen”.

Prettige werksfeer bij SamSam Offices

SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is mijn vaste locatie om te werken en mijn klanten te ontvangen en te begeleiden. Vanwege de ligging en het gunstige aanbod ben ik bij SamSam Offices kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk gaan huren. Ik maak regelmatig gebruik van de mooie algemene ruimte voor mijn klanten, waar ze dan in alle rust kunnen werken. Voor cursussen en seminars beschik ik bij SamSam Offices ook over goede faciliteiten. De cliënten zijn altijd onder de indruk van deze locatie”.

Huub Janssen, founder Student Support Services

Net als Student Support Services kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
Phoneworldmho consultants