In Onze huurders

“Wij geloven in ‘commodity products’, die door extra aandacht, onderscheidend en uniek worden. Hier helpen wij grote retailers mee. Met als einddoel omzetgroei.”

René en Wouter zijn eigenaar van U+ CREATIVE CONCEPTS. Een start-up in de retailsector.

Zij helpen hun klanten met het ontwikkelen van een nieuw of vernieuwd assortiment, met retailconcepten, styling, assortimentsstrategie, prijsstrategie tot het ontwikkelen van verpakkingen. Voor nieuwe producten of door bestaande producten ‘mooier’ te maken.

René en Wouter ademen retail en hebben in deze branche jaren ervaring. Ze kennen de markt, zien welke trends belangrijk zijn, op welke trends je als producerend retailer in zou moeten spelen en vertalen dit naar een tastbaar product. En uiteindelijk naar verkoop. Ga je met U+ CREATIVE CONCEPTS in zee, dan blijft het niet alleen bij mooie ideeën, maar worden deze ideeën ook werkelijkheid.

Eigen label ‘URBANPROOF’

urbanproofNaast het helpen van hun klanten, hebben ze zelf ook een label in de markt gezet. Een label voor fietsaccessoires. De markt van fietsaccessoires is een grote markt met weinig concurrenten die echt uniek en onderscheidend zijn voor een goede prijs. Dankzij hun kennis over inkoop en conceptontwikkeling zijn de heren hier succesvol op ingesprongen.

Achtergrond bij HEMA

René en Wouter hebben elkaar bij HEMA leren kennen waar ze beiden werkten als category manager en conceptontwikkelaar. Zij waren eindverantwoordelijk voor wat er in de winkels lag. Van concept, strategie, styling, verpakking, inkoop tot en met eigen productie. Bij HEMA hebben ze voor aardig wat kaskrakers en onderscheidende concepten gezorgd waardoor ze gingen beseffen dat dit ze in het bloed zit.

Visie op Retail door U+ CREATIVE CONCEPTS

“De retailwereld staat momenteel flink onder druk en verandering is noodzakelijk. De retailers die op dit moment winnen, zijn de retailers die onderscheidend vermogen bieden. Zowel op assortiment, winkelbeleving en daarnaast de klant 24/7 bedienen. Offline én online”. Daar geloven wij heilig in.”

Kiezen voor SamSam Offices was een makkelijke keuze

“Als onderkomen voor ons jonge bedrijf zijn we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk terecht gekomen voor kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Het is een kleinschalig complex in Amsterdam, met een persoonlijke en open sfeer. Waar een mix van creatieve bedrijven en zakelijke dienstverlening huurt.

Ook werkt het kleinschalige karakter makkelijk samenwerkingen met mede huurders in de hand. Dat hebben wij zelf ook ervaren. We gingen lunchen met onze buurman en wisselden onze bedrijfsverhalen uit toen hij met een pitch kwam. Zelf worden zij ingehuurd om bedrijven samen te brengen en ze waren net met een nieuwe opdracht gestart waar wij perfect in pasten. Dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

Aan de andere kant vinden wij het ook weer leuk om anderen te helpen. Zo hebben wij SamSam Offices aangeboden mee te denken over de inrichting van de kantoorruimte. Om het nog iets creatiever te maken. We maken een moodboard met ideeën hoe zij zich nog meer kunnen onderscheiden. Uiteindelijk is dat ook weer goed voor ons, een fijne werkplek is natuurlijk ontzettend belangrijk. Zo ontstaat er echt een WIN WIN WIN door samen te werken.”

René van Leeuwen, co-founder U+ CREATIVE CONCEPTS

 

Ook kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recommended Posts
kantoorruimte amsterdam sloterdijkWat flexwerken je oplevert