In Onze huurders

“Ik houd van boten, auto’s en horloges en wilde daar ‘iets’ in zien te vinden”

Willem Lamberts, eigenaar van W-Transport, verzorgt professionele diensten voor ‘iedereen met een boot’. Dit doet hij samen met Jan Heijn Wondergem. Als vrienden deelden ze de passie van boten en nu werken ze sinds vorig jaar dagelijks samen in hun kantoor in Sloterdijk.

“Ik mocht niet meer verder studeren. Toen zei mijn vader, je kunt een taal gaan leren of gaan werken. Toen ben ik begonnen als student chauffeur en uiteindelijk als privé chauffeur voor een aantal bedrijven. Dit was nooit een hele dag rijden. Vaak was het ’s morgens een paar uurtjes en ’s middags een paar uurtjes. En de rest van de dag moest ik maar zien ‘door te komen’. Ik verveelde me behoorlijk. Ik houd van boten, auto’s en horloges en wilde hier ‘iets’ in zien te vinden. Uiteindelijk kwam ik uit bij jachttransport.

Alle vormen van jachttransport

In 2007 ben ik W-Transport begonnen. Van origine puur als transportbedrijf gespecialiseerd in het overvaren van plezierjachten. Afgeleid van studentchauffeur, maar dan studentschipper. Voor jachtwerven, jachtmakelaars en particulieren.

Een particulier schakelde mij bijvoorbeeld in om zijn boot van de winterstalling naar de jachthaven te brengen. Of naar Zuid-Frankrijk, om daar in de zomer te varen. Ik zorgde er dan voor dat die boot daar kwam.

Hier heb ik later ook transport over de weg en transport per schip aan toegevoegd. Mensen willen hierin keuze hebben. Nu bieden wij alle vormen van jachttransport aan.

Steeds is er weer een onderdeel bijgekomen. Nu is er ook de tak ‘Crew’ en de tak ‘Recruitment’.

Crew

Onder deze tak regelen wij een private captain of een company captain. We worden bijvoorbeeld veel ingehuurd door kantoren die een eigen sloep hebben. Die sloep gebruiken ze voor uitjes met personeel of met klanten. Maar ze willen dan niet zelf de boot besturen en huren dan bij ons een schipper in.

Ook bieden we nog de captain’s module aan. Je kunt ons dan inzetten als een charter, waarbij de boot wordt verhuurd inclusief schipper met steward of stewardess.

Recruitment

Daarnaast bedienen we rederijen. Hen helpen we met de personele invulling. Van schippers, maar ook een host of hostess. We hebben hierin een eigen ‘pool’, van mensen die voor ons werken, maar we gaan ook actief op zoek naar de juiste persoon die ze over kunnen nemen. Nu ligt onze focus nog heel erg op Amsterdam, maar dit willen we uitbouwen. Dus ook rederijen in andere grote steden bedienen en dan specifiek op het gebied van dagjestochten.

Gastvrije ontvangst bij SamSam Offices

Sinds januari 2017 huren we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. We hadden een leuk kennismakingsgesprek. Niet over de kantoorruimte, maar over motor rijden. De klik was er gelijk en de kantoorruimte was ook helemaal in orde. Vooral de centrale ligging en de goede bereikbaarheid beviel me goed. Ook is er voldoende ruimte om te parkeren. Handig voor ons, maar ook voor klanten. En de prijs van de kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk is ook dik in orde.

Willem Lamberts, Eigenaar W-Transport

www.w-transport.nl

Net als W-Transport kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Bekijk welke kantoorruimtes SamSam Offices nog beschikbaar heeft.
Bekijk hier het actuele aanbod kantoorruimte.

Recent Posts