SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk

warme werksfeer, goede prijs/kwaliteitverhouding én persoonlijk contact

SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk eerste community center

In 1994 is het pand aan de Arlandaweg gebouwd met als bestemming een medisch sportcomplex genaamd Telesquash, met squashbanen, een zwembad en fysiotherapeuten. Na bijna 20 jaar en verschillende verbouwingen is het gebouw in 2018 Samsam Offices geworden. Het zwembad is er helaas niet meer, maar waar ooit de squashbanen en wachtkamers waren, zijn nu moderne privé kantoren gerealiseerd.

SamSam Offices innoveert en transformeert kantoorpanden tot duurzame en inspirerende business centra op de best bereikbare locaties in Nederland. SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk biedt kantoorruimtes van klein tot groot. Alle kantoorruimtes3 kenmerken zich als modern, licht en ruim en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

“Ik vind het belangrijk dat onze huurders zich thuis voelen bij SamSam Offices. En ervoor te zorgen dat we met gelijkgestemde mensen van elkaar kunnen leren en samen beter worden, ieder op zijn of haar eigen terrein. Daarom zijn de ruimtes zo ingericht dat het aanvoelt als thuis en dat ze voorzien zijn van professionele faciliteiten. Dus geen kille en koude kantoren, maar juist ruimtes met sfeer! Dat is waarin Samsam zich in onderscheidt van andere aanbieders. Daarnaast waarderen de huurders ook het persoonlijke contact en de snelle service”.

– Daan Pothof, Manager SamSam Offices

SamSam Amsterdam Sloterdijk is zeer goed bereikbaar met auto, trein, tram, bus, vliegtuig en, indien gewenst, zelfs per boot – aan de ring A10 naast station Amsterdam Sloterdijk.