SamSam Offices Amsterdam

warme werksfeer, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding én persoonlijk contact

Wanneer bent u in staat de beste prestaties te leveren? Als u zich veilig voelt, werkt in een goede ambiance met gelijkgestemde mensen om u heen. SamSam ondersteunt u graag in de groei van uw onderneming door het creëren van inspirerende werkruimtes, waar alle zakelijke benodigdheden ruim aanwezig zijn. Voor (startende) kleine bedrijven en grote bedrijven.

Uw wensen als huurder staan bij ons centraal. In deze tijd vraagt de ondernemer om flexibiliteit. Daar speelt SamSam op in.

SamSam Offices Amsterdam eerste community center

SamSam innoveert en transformeert kantoorpanden tot duurzame en inspirerende business centra op de best bereikbare locaties in Nederland. SamSam Offices Amsterdam is het eerste business centrum waar u terecht kunt voor het huren van flexplekken, (privé) werkplekken, meeting spaces en een eventruimte. Alle ruimtes kenmerken zich als modern, licht en ruim en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze huurders zijn onder andere Randstad, Global Blue, Netstar, Rabobank, Meditel, IQselect, FOUR Creating, Codeslice, Phoneworld en Zettastor. Mogen wij u in dit rijtje toevoegen?

“Ik vind het belangrijk dat mijn huurders zich thuisvoelen bij SamSam. Een win-win zien met hun mede community members en zo samen beter worden, ieder op zijn of haar eigen terrein. Daarom zijn de ruimtes zo ingericht dat het aanvoelt als thuis en dat ze voorzien zijn van professionele faciliteiten. Dus geen kille en koude kantoren, maar juist ruimtes met sfeer! Dat is waarin SamSam zich in onderscheidt van andere aanbieders. Daarnaast waarderen de huurders ook het persoonlijke contact en de snelle service”.

– Daan Pothof, Manager SamSam

SamSam Amsterdam is zeer goed bereikbaar met auto, trein, tram, bus, vliegtuig en, indien gewenst, zelfs per boot – aan de ring A10 naast station Amsterdam Sloterdijk.

Contact Opnemen

Voor aanvullende informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.