SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk

warme werksfeer, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding én persoonlijk contact

Uw wensen als huurder staan bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk centraal. In deze tijd vraagt de ondernemer om flexibiliteit. Daar spelen wij op in.

Wanneer bent u in staat de beste prestaties te leveren? Als u zich veilig voelt, werkt in een goede ambiance met gelijkgestemde mensen om u heen. SamSam Offices ondersteunt u graag in de groei van uw onderneming door het creëren van inspirerende werkruimtes, waar alle zakelijke benodigdheden ruim aanwezig zijn. Voor (startende) kleine bedrijven en grote bedrijven. Bekijk ons actuele aanbod kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk.

SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk eerste community center

SamSam Offices innoveert en transformeert kantoorpanden tot duurzame en inspirerende business centra op de best bereikbare locaties in Nederland. SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is het eerste business centrum waar u terecht kunt voor het huren van flexplekken, (privé) kantoorruimtes, meeting spaces en een eventruimte. Alle ruimtes kenmerken zich als modern, licht en ruim en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze huurders zijn onder andere Randstad, Global Blue, Netstar, Rabobank, Meditel, IQselect, FOUR Creating, Codeslice, Phoneworld en Zettastor. Mogen wij u in dit rijtje toevoegen?

“Ik vind het belangrijk dat mijn huurders zich thuisvoelen bij SamSam Offices. Een win-win zien met hun mede community members en zo samen beter worden, ieder op zijn of haar eigen terrein. Daarom zijn de ruimtes zo ingericht dat het aanvoelt als thuis en dat ze voorzien zijn van professionele faciliteiten. Dus geen kille en koude kantoren, maar juist ruimtes met sfeer! Dat is waarin SamSam zich in onderscheidt van andere aanbieders. Daarnaast waarderen de huurders ook het persoonlijke contact en de snelle service”.

– Daan Pothof, Manager SamSam Offices

SamSam Amsterdam Sloterdijk is zeer goed bereikbaar met auto, trein, tram, bus, vliegtuig en, indien gewenst, zelfs per boot – aan de ring A10 naast station Amsterdam Sloterdijk.