In Vergaderen

Meetings & Vergaderen

Vergaderingen en meetings zijn van groot belang voor elke organisatie. Niet alleen grote corporaties houden meetings en vergaderingen. Ook voor kleine ondernemingen en start ups is het van belang om te vergaderen. Bij vergaderingen komen de meest creatieve gedachtes tot leven. In Amsterdam kan op veel verschillende locaties worden vergaderd. Wanneer er een vergadering wordt ingepland dan dient er rekening gehouden te worden met verschillende variabelen. Belangrijke aspecten bij het inplannen van een vergadering en meeting in Amsterdam zijn de kosten en de bereikbaarheid.

De kosten

De kosten voor het huren van een vergaderruimte lopen in Amsterdam enorm uiteen. Zo kunnen de kosten voor een meeting in het centrum van Amsterdam oplopen in de duizenden euro’s. Uiteraard kan er altijd een goede vergadering plaats vinden bij een Coffee Company voor de prijs van een kop koffie, namelijk € 4,50,-. Echter is het de vraag in hoeverre dit een zakelijk karakter heeft.

Vergaderingen en meetings in rand regio’s van Amsterdam zijn scherper geprijsd. Zo kan er al vergader worden in een eigen ruimte voor € 120,- in Amsterdam Sloterdijk. Verschillende organisaties bieden vergaderruimtes en kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk. De bekendste zijn Aristo, Regus en SamSam Offices. Vooral Aristo is gespecialiseerd in het hebben van meetings en vergaderingen op dag, halve dag of uur basis.

Bij SamSam is het mogelijk om een eigen vergaderruimte te huren op vaste basis. Je hebt dat een vergaderlocatie waar je 24/7 terecht kan. Het start tarief voor een eigen vergaderruimte per maand opzegbaar is € 750,- per maand. Voor dit bedrag krijg je een gave ingerichte vergaderruimte inclusief koffie en thee mogelijkheden. Daarnaast is de vergaderruimte aan de Arlandaweg 92 aangesloten op het openbare glasvezelnetwerk 500/500 van SamSam Offices. Kijk voor de mogelijkheden vooral even op onze kantoorruimte pagina van SamSam Offices in Amsterdam. Deze inspirerende kantoorruimtes toveren wij met alle liefde voor u om naar een gave vaste vergader- en meeting ruimte.

De bereikbaarheid

Wanneer er vergaderingen en meetings plaats vinden met meerdere personen dan is het belangrijk om een goed bereikbare ruimte te hebben. De best bereikbare ruimtes vind je aan de rand van Amsterdam. Er moet dan gedacht worden aan Amsterdam Business Park, De Zuid As, en Amsterdam Sloterdijk. SamSam heeft gekozen voor de laatste. Vergaderen en Meetings in Amsterdam Sloterdijk is ideaal. Er is immers geen betere plek in Amsterdam wat betreft bereikbaarheid. Amsterdam Sloterdijk is een kleine regio wat betekend dat alle business centra op loopafstand zitten van Station Sloterdijk, de tram en bushaltes en de ring A10. Ook als er meetings en vergaderingen plaats vinden met partijen die vanuit Schiphol moeten komen is Amsterdam Sloterdijk ideaal. Vanuit Schiphol is Amsterdam Sloterdijk met de taxi binnen twintig minuten te bereiken.

Een meeting of vergadering in het hartje van Amsterdam kan ideaal zijn als alle deelnemers uit Amsterdam komen. Wanneer dit niet het geval is dan zijn de rand regio’s van Amsterdam een betere optie. Zoals aangegeven is de bereikbaarheid van de meeting locatie van groot belang. Amsterdam wil in de komende jaren alle auto’s gaan weren uit het centrum. De gemeente Amsterdam doet dit op twee manieren. Ten eerste worden de parkeertarieven verhoogt en ten tweede worden er wegen afgezet. Zo is de Dam van Amsterdam bijna niet meer met de auto te bereiken. Dit zorgt voor een situatie waar meeting area’s en vergaderruimtes in het centrum voor Amsterdam vrijwel onbereikbaar worden met de auto. Uiteraard kan er altijd nog gereisd worden met het OV. Dit zorgt wel voor tijd verlies.

Verschil in Vergader- en Meeting ruimtes

Om een duidelijk beeld te geven over vergaderingen en meetings in Amsterdam hebben we onderstaand een aantal opties uiteengezet. De opties in Amsterdam starten met een kantoorruimte van maximaal vier a vijf personen en lopen op naar grote event ruimtes van tweehonderd of meer personen. De prijzen zijn grove schattingen van vergaderruimtes en meeting ruimtes in Amsterdam en kunnen door de jaren heen fluctueren.

Vergaderruimte ‘Klein’

Kleine vergaderruimte Amsterdam, vanaf €120,-

Op zoek naar een meetingspace voor een efficiënte meeting, presentatie of brainstormsessie? Dan is deze vergaderruimte een goede keuze. Perfect voor kleinere gezelschappen.

Bent u op zoek naar een kleine vergaderruimte in Amsterdam voor maximaal 4 personen? Dan is de meetingspace ‘Klein’ ideaal. Uitstekend voor een efficiënte meeting, presentatie of brainstormsessie.

De strak ingerichte vergaderruimtes van Aristo en de inspirerende eigen vergaderruimtes van SamSam liggen op een fantastische vergaderlocatie en zijn voorzien van comfortabele stoelen met voldoende daglicht en beschikken over moderne audiovisuele voorzieningen.

Voor een efficiënte meeting zonder afleidingen.

Vergaderruimte ‘Groot’

Vergaderruimte voor actief vergaderen – Amsterdam, vanaf €179,-

Heeft u een wat langere vergadering of een vergadering waar meer mensen komen? Dan is deze meetingspace een goede keuze. Perfect voor actievere vergaderingen. Deze ruimte heeft volop daglicht door de vele ramen.

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Amsterdam voor maximaal 12 personen? Dan is de vergaderruimte ‘Groot’ ideaal. Een ruimte die zich uitstekend leent voor actief vergaderen.

De ruimtes zijn heerlijk licht door de vele ramen. Ingericht met een grote vergadertafel met comfortabele stoelen en een aparte loungehoek. Dit maakt actief vergaderen mogelijk. De ruimtes van Aristo en SamSam zijn strak en hebben een zakelijke en professionele uitstraling. Uiteraard zijn de vergaderlocaties beiden voorzien van moderne audiovisuele voorzieningen.

Vergaderruimte ‘Luxe’

Vergaderruimte voor vergaderen in stijl – Amsterdam, vanaf €350,-

Deze stijlvolle meeting-spaces zijn echte paradepaardjes. Een zeer lichte ruimte met een chique inrichting. Een goede keuze voor grotere gezelschappen, die wat extra luxe kunnen waarderen.

Bent u op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte op een luxueuze vergaderlocatie voor maximaal 14 personen? Dan is deze vergaderruimte in Amsterdam ideaal. Ruimtes die zich uitstekend lenen voor vergaderen in stijl.

In deze ruimtes stroomt het daglicht daadwerkelijk naar binnen door de vele ramen. De meeting-spaces zijn zowel bij SamSam als bij Aristo modern en strak ingericht. Voorzien van een grote vergadertafel met zeer comfortabele stoelen en een aparte loungehoek. In deze ruimtes kunt u in alle rust vergaderen, zonder afleiding.

Meer informatie vergaderingen en meetings

Voor meer informatie kan u ons altijd even bellen op 0205869001. Meer info per e-mail? Neem dan gelijk contact op.

Recommended Posts
kantoorruimte haarlemKantoorruimtes Sloterdijk naar Hotels Sloterdijk